És tényleg! Önismereti utazásom jelen pillanatában jöttem rá erre a jó öreg mondásnak a valóságtartalmára. Pedig sokan, sok helyen mondták már, össze kell fogni, meg kell találni a hozzád hasonlót, szövetkezni kell, közös céget alapítani stb.. stb..

Én mégis egészen eddig úgy éreztem, hogy mindent önerőből, csak is magamra számítva kell elérnem, létrehoznom. Nem tudtam elképzelni, hogy majd valakit felhívok, hogy figyelj van kedved közösen ezt vagy azt elindítani? Nem is lett így! Az élet azt hozta, hogy nagyon közeli barátokkal, közös érdeklődésből valami kezd kiforrni, ahol hirtelen mindenkinek megvan a maga helye, szerepe. Mintha nem mi találtuk volna ki, csak bele helyeződtünk volna egy már előre eltervezett forgatókönyvbe, ami mindig is ránk várt, csak most jött el a megfelelő tér-idő pillanat.

Amikor ilyen történik, azt érzed, hogy mindenki izgatott, veled az élen (ki, honnan nézi ugye..), és valami olyan KÖZÖS cél kezd kirajzolódni, ami nem a pénzről, karrierről, előre jutásról szól, hanem őszinte érdeklődésről, segítő szándékról, fejlődni akarásról!

Vörös szőnyeget elő, hajrá csajok!


Photo by Designecologist from Pexels

Tags :