Az elmúlt két évvel magunk mögött, nem csoda, ha óvatosabban állunk ahhoz, hogy vajon mit hoz ez az új év. De bizony akkor is elindul, ha mi még legszívesebben bebújnánk előle a takaró alá. Itt az ideje, hogy elkezdjük a megismerkedést és behangoljuk magunkat 2022-re.

Íme két olyan program, amely segít átlendülni a kezdeti nehézségeken, illetve támaszt nyújt abban, hogy igazán jó starttal indulj az idei csodás mindennapjaid megvalósításában.

2022 MASTERCLASS – ingyenes előadás

Üdv, ő 2022. Bemutathatom Neked? Gyere ismerkedjetek össze. Nézd, ebben nagyon tehetséges, na abban pedig zseniális, de tudod ezt jobb, ha nem várod tőle… Egy ismerkedésre hívlak. Bemutatom energetikai szempontból ennek az évnek a jellegzetességeit, erősségeit, gyengeségeit.

Ha nehezen tudod felvenni az év fonalát?
Már eltelt 3 hét és Te még mindig egy helyben toporogsz? Jó, jó ez a lassulós január, de hol van már a lendület?
Ha nem tudod hová tenni ezt az új évet vagy igazából tartasz is tőle, lehet nincs is még kedved hozzá? – akkor Neked szól ez a program.

Tedd meg most az első valódi lépést az összehangolódás felé, hiszen a program végére már tudni fogod mégis merre kellene irányba állnod ahhoz, hogy ne széllel szembe haladj majd az év során.

2022 MASTERCLASS – január 22. 15-17h (lesz replay, utólag is megnézheted!) / INGYENES

Itt találod az ingyenes első részt. Szeretettel látlak!


LÉLEKPERCEK 2022 – női program

Meditáció és önismeret napi 10 percben. Ha szeretnél meditálni és haladnál az önismerettel, de elfoglalt vagy, akkor ez a Te programod. Kezdőknek és haladóknak egyaránt.

  • Hogyan meditálj? Mit meditálj? Mikor meditálj?
  • Hogyan teheted sokkal jobbá az életedet napi 10 percben?
  • Hogyan küzdj meg a leggyakoribb meditációt akadályozó tényezőkkel: kisállatok, gyerekek, szégyen, „nincs kedvem”, halogatás, unalom, egyéb önszabotáló programok?
  • Hogyan dolgozz egy meditációval önismereti szempontból?
  • Miért pont 40 naposak a meditációs ciklusok?
  • Mik a meditáció szintjei és mélységei?
  • Hogyan mehetsz még mélyebbre egy-egy meditációval az aktiváló workshopokkal?
  • Hogyan földeld le az ősi jógikus tanokat a mai modern magyar valóságba?
  • Hogyan kapcsolódj hasonló gondolkodású nőkkel?

Ezek és még sok minden más vár Rád a csoportban.

Ez a női kör Neked szól, ha szeretnél napi rendszerességgel meditálni, önismeretben fejlődni, és ehhez jól jönne egy kis támogatás.

LÉLEKPERCEK – VIRTUÁLIS NŐI MEDITÁCIÓS AKADÉMIA „Napi 10 perc meditációval a jóllétért nőknek.”

Segítség a napi meditációs rutinod kialakításához, szakmai vezetéssel ismerkedhetsz a meditációval. Megtapasztalhatod, hogy csupán napi 10 perc rendszeres meditáció milyen csodákra képes! Illetve egy-egy meditációhoz kapcsolódó önismereti témában is elmélyedhetsz. Mindezt online, önállóan végezhető ritmusban.

EGÉSZ ÉVRE itt tudsz beiratkozni.

Az ELSŐ TRIMESZTERRE pedig itt.

Az AMALA GARDEN-t pedig itt találod.

Photo by olia danilevich from Pexels