Mosás, bevásárlás, főzés, takarítás, gyerekek logisztikája, rengeteg elintéznivaló és sok esetben még fizetett munka is. Hogy minden anya egy szupersztár az tuti. De még a sztároknak és hősöknek is szüksége van pihenésre, kikapcsolódásra, feltöltődésre. Ezért úgy gondoltuk, hogy az anyák napi MUM Park nyereményjáték nyereménye nem lehet más, csak valami ezzel kapcsolatos.

Mit lehet nyerni?

Hogy a nyertesen kívül még egy anyukával jót tegyünk, egy éttermi vacsorára gondoltunk, ahova a nyertes anyuka elviheti anyuka barátnőjét. Persze nem feltétel pont egy másik anyukát vinni az étterembe, mehet akár a nagyi is vagy bárki, akire a nyertes gondol. A lényeg, hogy a nyertes anyuka jól érezze magát!

Így esett a választásunk az Alessiora és egy 20 000,- Ft-os utalványra, amit bármikor be lehet váltani, nem csak vacsoraidőben. Itt is köszönjük az Alessio-nak a támogatást!

Egyszerű és nagyszerű a nyereményjátékban részt venni!

Mivel egy anyuka nemigen ér rá kapargatni és kódot feltölteni, de előtte még regisztrálni is, amit meg kell erősíteni egy e-mailben lévő linkre kattintással stb., ezért próbáltunk egy egyszerűbb utat találni:

  1. menj fel a Facebook-oldalunkra,
  2. lájkold és kövesd be,
  3. lájkold a nyereményjátékunkra felhívó posztot,
  4. válaszolj a posztban lévő kérdésre ott alatta kommentben, és kész is.

Mindezt megteheted 2022. április 24., 09:00 és 2022. május 1., 24:00 között. Május 3-án pedig már sorsolunk is és értesítünk is, ha te nyertél!

Az anyák napi nyereményjáték részleti felől itt tájékozódhatsz.

Játékra fel! Sok szerencsét!