Csillag vagy magad is az adventi égen. Miért ne ragyognál? Fénnyel, biztonsággal, csendes nyugalomban.

Amikor egyedül vagy, ülj le meditálni, és meditációd kezdetén gondolatban ültess magad mellé szép sorban mindenkit. Azokat, akiket a legjobban szeretsz, és azokat, akiket a legkevésbé. Akik még veled vannak, és akik már nincsenek. Ajánld fel meditációd gyümölcseit az érző lények javára, hogy csökkenjen a Földön a szenvedés. Lásd és érezd, ahogy a világban növekszik a szeretet erő.

Ülj le imádkozni, s miközben Istenhez szólsz, köszönd meg mindazt, amiért hálás lehetsz. És mondj köszönetet egyenként mindazokért, akiktől valamit kaptál, akiknek valamit adhattál. Akiktől valamit tanultál. Mondj el egy fohászt mindazokért, akiket szeretsz. Mondj el egy fohászt a szenvedőkért. És mondj el egy fohászt azokért, akikért senki sem mond.

Amikor szeretteiddel vagy, ülj le velük néhány percre. Testközelbe, ha jól esik. A nagyitól a kamaszon át a kutyádig: egyedül talán az aranyhal kell kimaradjon ezekből a jó kis ölelésekből. Csak ülj le mellé, csak öleld meg, csak várjatok addig, míg a lélegzet ritmusa közössé válik. Szusszanjatok egyet a szeretetben. Pár perc.

És miközben önmagad felemelésén dolgozol, miközben az adventben rossz szokásokkal, félelemmel, szomorúsággal, vagy épp a dühöddel harcolsz, és határidőd van, és hideg eső esik, és elkapkodták a boltból – – –

Gondolj néha arra az Istengyermekre, aki azért jött, hogy mindenestül átszeresse a Világot.

Áldott készülődést mindannyiunknak!

Csillag Enikő, spirituális konzulens

Aktuális energiák, még több írás a szerzőtől itt: https://magikusno.wordpress.com/blog-2/

Facebook: https://www.facebook.com/magikusnoutja


Photo by pixabay.com

Tags :