Te jó ég, annyi minden volt, hogy most jutott az eszedbe az Anyák napja?
Már semmire sincs idő, és cikiben maradsz?
Nyugalom, erre az esetre készítettük az anyák napi letölthető (és akár nyomtatható) ajándék-képeslapokat.

Hogyan használd?

  • Ha sietsz, válassz egy kártyát a Gyorskeresőben, töltsd le és már külheted is tovább.
    Viszont el ne felejtsd felkeresni a kártyán látható elérhetőséget, mert ott tudod beszerezni a képeslaphoz tartozó ajándékot.
  • Ha van időd bogarászni, akkor a Részletekben találsz további információt és linkeket is az ajándékokról.
    Válassz, töltsd le a képeslapot, és keresd fel a rajta található elérhetőséget az ajándékért.
  • Nyomtathatsz is, ezek rendes anyák napi képeslapként működnek.

Reméljük, hogy sikerült kihúzni a csávából.

ANYÁK NAPI AJÁNDÉKOK GYŰJTEMÉNYE

GYORSKERESŐ:

RÉSZLETEK:

LÉLEKPERCEK MEDITÁCIÓS CSOPORT

Ha már nagyon szeretne végre meditálni, de nehezen megy neki, akkor válaszd az Amala Garden Lélekpercek tagságot negyedévre. Épp most fog kezdődni egy új 40 napos program, szóval tökéletes az időzítés. Napi 10 perc meditáció.

DIETETIKAI TANÁCSADÁS

Ha egész nap csak kérdésekre válaszol, pedig Neki is lennének, például az étrenddel, életmóddal és táplálkozással kapcsolatban, akkor jó helyen vagy. Válaszd a Long~Life két alkalmas dietetikai tanácsadását.

ANYÁK NAPI ALKOTÓBOX

Szeretne végre alkotni? Nem kell hozzá tehetség, a szándék és egy papír is elég. Akkor mindenképp az Anyák napi Alkotóboxot válaszd az Anyatérkép művészetterápiás műhelytől.

VERSESKÖTET A JÓKEDVÉRT

Már nem mindig tudja humorosan felfogni az anyukalétet? Akkor ne keresgélj tovább, mert biztosan jókedvre derítenek Czecz Fruzsina versei. A Gyerekkel vagyok című verseskötetében 40 verset találsz, én gyorsterápiának használom, és mindig megnevettet.

LÉLEKEMELŐ EGYÉNI JÓGA

Ha lélekemelő egyéni női jógaórára vágyik, várja Móni és a Solan – A Csendes Tér. Ha kíváncsi vagy Móni hangjára, találsz egy relaxációt tőle az oldalon.

KRISTÁLY-KARKÖTŐ

Szeretne egy egyedi kristálykarkötőt? Most még kedvezmény is van rá, anyák napjára kapjuk. Csodaszép, igényes, minőségi kristálykarkötők megvásárolhatók a SunSonSol-nál – készletről is választhat vagy személyre szabottat is.

KRÉTATÁBLÁK

Ha szeretnétek egyszerre lekötni a gyerekeket és anyának is bátorító üzeneteket kitenni, vagy edzéstervet készíteni, ami mindig szem előtt van, válassz krétatáblákat a családi táblacsomagban A Táblástól. Kézműves termék, ami ökoszemlélettel készül, környezetbarát csomagolásban, egy igazán szép és hasznos ajándék.

CSALÁDI MINIFOTÓZÁS

Ha szereti a jól sikerült közös képeket és egy gyönyörű emlékkel szeretnétek megörökíteni ezt az időszakot, válaszd az Anya és Mi családi minifotózást Dórinál.

MASSZÁZS

Ha már mindene fáj, de nem is tudja, milyen masszázs esne igazán jól, ayurvédikus, svéd vagy cellulitmasszázs, akkor, keresd a Deyurvédát. A széles kínálat mellé még anyák napi kedvezményt is kaptunk, csak jelezni kell, hogy MUM PARK olvasó vagy.

JÓGA & MASSZÁZS

A jóga és masszász között hezitálsz? Mi lenne, ha mindkettőt választanád? Anettnél mindkettőt kérheted, akár egymás után is. Ez egy igazán elegáns megoldás, és miért is ne, csak egyszer van anyák napja egy évben.

NATÚR-KOZMETIKUM, JÓGA, MEDITÁCIÓ

Ha szeretnéd, hogy tudjon válogatni Ganga szolgáltatásai és termékei között, akkor ezt válaszd. Csakrameditáció, stresszoldó jóga, segítő beszélgetés és Dr Ganga kozmetikumok közül is válogathat.

Szeretettel,

♡ MUM PARK ♡

Kiemelt kép: Photo by Gabby K from Pexels

Photo by Karolina Grabowska from Pexels

Tags :