„- És amúgy, ti tudtok pihenni, amikor nyaraltok?
– Á, dehogy.
– Sejtettem.”

Három olyan kivételes programot gyűjtöttem össze, amik feltöltenek, irányt adnak, kapaszkodót nyújtanak. Mert most, hogy ilyen jól kipihentük magunkat a nyáron, ha-ha, jöhet nemsokára az őszi hajrá… Ehhez kellenek az extra muníciók, a csendes élmények, a célok, a felismerések, saját erőnk, békénk és középpontunk felfedezése.

ŐRSÉGI ELVONULÁS

Ha szereted a szép helyeket, a női jógát, a belső csendet, akkor ott a helyed Juhász Sarolta őrségi elvonulásán. Sarolta évek óta az Őrségben él, korábban Budapesten lehetett nála női jógát tanulni, gyakorolni. Ez a pár nap egy igazi csendes menedék, kiváló feltöltődési lehetőség szeptember végén.

Időpont: 2021. szeptember 24-26.
Helyszín: Őrség, Kercaszomor
Részletek: az esemény Facebook oldalán

elvonulás

MÁTRAI CSEND

Budinszky Gabival nemrég volt szerencsénk beszélgetni a csend varázsáról. Pár nap csendgyakorlás olyan erőket tud megmozgatni bennünk, ami egész évben kitarhat. A napi kétszeri jóga mellett mátrai kirándulások is vannak a programban, igazi ellenpontja lehet a nyári rohanásnak és csatazajnak.

Időpont: 2021. augusztus 24-26.
Helyszín: Mátra
Részletek és jelentkezés: budinszky.gabriella@gmail.com

ERDEI ELVONULÁS

Valkó Zsuzsi neve azért ismerős, mert Budapest környékén vezeti az erdőfürdőzéseket, és beszélgettünk is már vele erről a csodás lehetőségről. Az egynapos programok mellett most ősszel Gömörszőlősön tart elvonulást másodmagával. Ez egy olyan hely, ahova legalább egyszer mindenkinek el kell mennie – Az Ökológiai Intézet főhadiszállása is ez. Az erdei séta mellett gyógynövényes programok is várnak.

Időpont: 2021. szeptember 17-19.
Helyszín: Gömörszőlős
Részletek: https://www.erdofurdozes.com/oszi-elvonulas-2021/


Photo by Tatiana Syrikova from Pexels

Tags :