Hiába próbáljuk egyben tartani magunkat, februárra többnyire iszonyúan elfáradunk. Nemcsak a járvány, a tél vagy a hideg, hanem a bezártság, a mozgás, a napfény és a valós közösségi programok hiánya is hoz egy kis fásultságot. Ilyenkor fontos a pihenés, a töltődés és a jó társaság!

Klassz képzéseket és csoportokat gyűjtöttünk össze, hogy legyen egy kör, ami ki tud mozdítani a szürkeségből. Mert tudjuk, hogy a női körök bizony csodákat tesznek velünk. És hiába indulnak csak kicsit később, egy ilyen program már előre is hat, pont mint a tavasz közeledte.

Jó válogatást!

Földanyák Öko Akadémia

Kezdés: 2022. március 4. / március 20.
Szervező: Mother Nature II. és Pandora Egyesület
Bővebb információ: http://pandora.org.hu/foldanyak/

?… úgy látjuk az anyákat, mint az ökológiai életmód nagyköveteit, a jövő letéteményeseit, egy regeneratív világ létrehozóit. ? Nekik, a Zöld Anyáknak szól a Földanyák Ökoakadémia!

Ha érzed a hívást, tarts velünk, várunk március 4-én az ingyenes, online részvétel-központű önismerti műhelyünkön!”

NŐI KÖZÖSség _ folyamatorientált női önismereti jógacsoport

Kezdés: 2022. március 19.
Vezeti: Juhász Sarolta – Őrség Jóga
Bővebb információ: https://fb.me/e/1tSGnVwAq

„NŐI KÖZÖSség
——————
Egyetlen találkozás is teret ad a közös-ségünket megtapasztalni, egy évnyi biztonságos együtt haladásunk nagy mélységbe enged önmagunkban. A mozgás és annak értelmezése adja a keretet. A jóga útján bontjuk ki a bennünk rejlőt, amiben a tudat(osság) közös részét, egymásrahatását, EGY-ségét nagyon is számba vesszük. Minden újrarendeződésünk csakis egy megtartó közegben történhet építőleg, ahol tudjuk, hogy a saját erőnk dolgozik, a saját ritmusunkban. Gyakorolva a kultúránkba is elnyomott nem-et mondás képességét. Messzemenőkig tiszteletben tartjuk egymás és saját határainkat. Kapcsolódásaink a gyakorlás közös terében – ezt most már számtalanszor tapasztaltuk, hogy fizikailag akár távol egymástól – gyógyítólag hat az időben és térben sokdimenziós női terünkre. Ennek a tapasztalatnak a kibontására adunk helyet az egy év alatt. Nem vagy egyedül, kimondható, kimozogható a sokszor kimondhatatlannak hitt.
Rendszerezetten számba veszünk sok ismeretet, amik a női aspektus testi, lelki vonatkozásában korszerű tudáson és tapasztalaton alapulnak. Ugyanakkor e tekintetben is figyelembe vesszük kompetencia határainkat. Akik régóta gyakorolnak velem, tudják, hogy a csoporton belüli együttmunkálkodáson túl szükségleteknek megfelelően szakemberek segítségét is kérjük a belső folyamatok egyéni megtámogatására. (Pl. fasciális trénert, shiatsu gyógyászt, ajurvédikus gyógyászt, hormonterapeuta, mentálhigiénés szakembereket, stb.) Talán ebből képződik az eddig létrehozott közösségeinknek nagy erőtartaléka és életképessége, hogy egy egymást is támogató, de a külvilágot is együttműködő, segítő kapcsolódásba hívjuk meg a belső épülésünkhöz. Így haladhat mindenki az önismeret útján megtartottan, békében.”

Női évkörritmus

Kezdés: 2022. február 27.
Vezeti: Keszi Ildikó Nőilélek jóga és Kornhoffer Tünde Anaya Nőijóga oktató
Bővebb információ: https://fb.me/e/5XSNlfxim

„Női Évkörritmus
(személyesen, de online zoomon keresztül is lehet kapcsolódni)

Tarts rendet, hogy a rend megtartson Téged!
A Nőilélek jóga és Anaya női jóga több évtizedes tapasztalatait osztjuk meg Veled! Szívből-szívbe!Tudod-e, hogy mikor minek van itt az ideje az évkörön?
A külső lehetőségek hatnak a belső lehetőségeinkre, hisz a nagy makrokozmikus folyamatok leképeződnek a mi kis mikrókozmoszunkban.Ha megismered, mikor minek van itt az ideje, a természet ereje támogat, erőid kinyílnak, ÉVKÖRRITMUSBAN létezel.Célunk a természettel való együttrezdülés, a harmónia a ciklusban, lélekben, érzelmek tisztítása, ezáltal önmagunk legjobb verziójává emelkedni női testben-lélekben EGÉSZ-ségben élni!Eszközök:
Anaya női jóga, relaxáció, meditáció, tánc és mozgásmeditáció, szakrális körtánc.”

BoldogAsszony Női ÉV Kör

Kezdés: 2022. február 12.
Vezeti: Boros Tünde – Női Kör és Szertartás Vezető, Szakrális Nőiség tanító
Bővebb információ: https://fb.me/e/1C4vAF137

„Február az Új Kezdet időszaka, a tiszta fehér Leány minősége, aki hittel és bizalommal indul az új felé.
Ezzel az energiával indítom útjára február 12-én a Balaton Felvidéken több városban is a BoldogAsszony Női Évkört. Ide hívlak, szólítom lelked, ki-e sorokat olvassa most.
Belső hívást éreztem arra, hogy egész évet átölelő Női Köröket indítsak.
Hiszem és tudom, hogy az a minőségi idő, amit együtt töltünk valódi szövetséget,egy nővéri közösséget teremt majd meg.
Szeretném ezt úgy tenni, hogy nem csak a felszínt érintjük, hanem a valódi elmélyült ősi bölcsesség ébredjen bennünk újjá, egy szelíd átlényegítő ölelésben.
A programok az Évkör Elemi változásait, Ünnepeit, Szertartásait, és a BoldogAsszony Évkör ünnepeit követik majd …
Február-március-április a Víz Elem időszaka, így ehhez kapcsolódó szertartások, tanítások közös játékok, alkotás ami vár ránk..
Hiszen Tavaszi Szél Vizet Áraszt Virágom-Virágom…….Világom” 

boldogasszony

Anya útja facilitátor képzés

Kezdés: 2022. február 12.
Szervező: Pandora Egyesület és Perinatus Alapítvány
Bővebb információ: https://fb.me/e/1EZnYsCWV

„Szakmai képzés csoportvezetőknek, segítőknek, facilitátoroknak, anyakörök és önismereti kurzusok vezetéséhez. Perinatális pszichológia – Önismeret – Csoportvezetés – segítő beszélgetés – Az Anya Útja komplex módszertana és segédanyagai – 60 óra + 6 óra mentorálás és csoportos szupervízió”

Habár mi is lecsúsztunk a most hétvégén induló Anya útja facilitátor képzésről, jó tudni, hogy ilyen is létezik. Mert aki hívást érez arra, hogy anyaköröket vezessen, mindenképp kövesse a Pandora Egyesült és a Perinatus Alapítvány munkáját a következő ilyen csoport miatt.
Emellett a Mother Nature kártyák és kiadványok mindig jó mankóul szolgálhatnak anyacsoportok vezetéséhez.

anya útja

Még több Neked való programból szeretnél válogatni?

Akkor kattints az AJÁNLÓ rovatunkba, és bogarássz az új eseménynaptárunkból.

naptárPhoto by Chelsi Peter from Pexels