Ha végre eljutunk a tengerpartra, hányszor van olyan, hogy, „de jó lenne ezt megörökíteni!” És persze ott a telefon, esetleg szelfibot, de azért az nem az igazi…

Fotóst meg ugye nem visz az ember magával, hogy is vinne?

De mi van akkor, ha a fotós éppen ott él, és megörökíti a nyaralásunkat? Persze nem úgy mint, a kínos Polaroid képet készítők a csoportos nyaralások záróestéjén, hanem profin módon.

Meg lehet koronázni egy várva várt nyaralást úgy, hogy nemcsak az emlékeket, de már a kész albumot is vihetjük haza magunkkal.

Müller Mónika, fotós, az MMIAM Photography tulajdonosa, és történetesen a horvát tengerpart legszebb részén él, és készít családi tengerparti fotókat is, Sibeniktől Splitig.

Móni, hogy kell elképzelni egy ilyen fotózást?

Időpont egyeztetés után találkozunk egy tengerparti helyszínen, ahol megismerkedés és néhány instrukció után felszabadultan kattogtatok. ?

Mennyi időt érdemes számolni egy ilyen fotózásra?

Fél- egy óra elegendő szokott lenni, nem kell egy egész napot rászámolni.

Ez teljesen komoly, hogy kész albummal lehet hazajönni?

Aki szeretné, igen, ez is megoldható. Ehhez csak az kell, hogy a nyaralás első napjaiban fotózzunk, hogy a képek és az album szerkesztése beleférjen az itt töltött időbe. A nyomtatás már másik kérdés, megoldható itt is, otthon is.

Mi a kedvenc fotózási helyszíned?

A tengerparti helyszínek mellett a régi városok kövekkel kirakott sikátorait is kedvelem – nemcsak hűvösek, de a hangulatuk is különleges. És a natúr színek remek hátteréül szolgálnak a fotózásoknak.

Hol érnek el, akik szeretnék élni ezzel a remek lehetőséggel?

Facebookon, Instagramon, a honlapomon vagy SMS-ben is. (+36 30 8305373; +385 98 1304867)


Fotók: MMIAM Photography