Legyünk őszinték, mindannyian szeretjük a modern kor nyújtotta kényelmet, a hűtött-fűtött otthonunkat, a házhoz jövő ennivalót, a mindig elérhető friss zöldségeket. De ez a már-már túlzott kényelem nemcsak ökológiai szempontból káros, hanem el is távolít bennünket a természettől, és a természeti ritmusokhoz kapcsolódó saját ritmusunktól. Mert a testünk és lelkünk súgja ám, hogy jön az ősz, csak sok mindent megteszünk, hogy ne halljuk meg ezeket a hangokat.

Nem könnyű a városi életben kapaszkodókat találni azon túl, hogy találunk néhány gesztenyét és lassan elő kell venni az átmeneti kabátokat. Ezért is olyan nagy öröm, hogy Molnár Móni minden évszak kezdetén ír nekünk arról, hogy mit jelent az elkövetkező évszak a jóga, az ayurvéda és hagyományos kínai orvoslás szemszögéből, és hogy ezeket hogyan tudjuk beépíteni a saját életünkbe.

Most pedig végre elindulnak Móni vezetésével a SOLAN NŐI KÖR csoportjai Ritmusban a természettel és önmagaddal címmel, ahova akár egy-egy alkalomra is csatlakozhatunk. De kár lenne kihagyni egyet is, mert minden alkalom igazán különlegesnek ígérkezik. Havi 1 vasárnap késő délutáni alkalom, ennyi saját időnek bele kell férnie.

Lássuk az őszi menüt!

Őszi 1.: Az őszről holisztikusan

2021. szeptember 26. vasárnap
Mit mond az őszről a jóga, az ajurvéda, az 5 elemtan és a hagyományos kínai orvoslás? Hogyan tudjuk a holisztikus nézőpontot behozni a saját életünkbe?
Vezeti: Molnár Móni

Őszi 2. : Az ősz ízei

2021. Október 10. vasárnap
Interaktív főző délután, harmóniában az évszakkal, a természet ritmusával.
Vezeti: Tari Teréz

Őszi 3.: Őszi mesék

2021. November 7. vasárnap
Egy délután az őszi mesék birodalmában
Vezeti: Jenei Gabriella mesemondó

Részletekért látogass el a Solan – A Csendes Tér Facebook oldalára vagy az eseményhez.
Vagy bogarászd a programokat itt:

solan ősz

Photo by Andrea Piacquadio from Pexels

Tags :