Mielőtt fejest ugranánk a 2021-es évbe, álljunk meg egy kicsit. Érdemes lenne hátranézni, és megnézni, hogy milyen év van mögöttünk, mert ilyen szintugrások ritkán vannak egy ember életében. Igen, a szüleink is megküzdöttek a rendszerváltással, az ő szüleik a háborúkkal, forradalommal, mindig volt valami izgalom. De a mi életünkben eddig sosem volt egész országra (nemhogy világra) kiterjedő felfordulás.

És ügyesek vagyunk és erősek, mindent megoldunk, akkor is, ha nem tudjuk, honnan jön hozzá az erő. Mert bennünk van, kódolva a rugalmasság, a túlélés, a harc és a kreativitás. De ne legyen ez alapvetés. Álljunk meg, és nézzük meg, hogy milyen nehéz helyzetekből másztunk ki idén. Legyen legalább 5 dolog, amire igazán büszke vagy, és amiért most megállsz, azt mondod, hogy WOW, ügyes voltam, és tényleg hátbaveregeted magad.

Majd, nem beleszaladva az újabb extrém terhekbe, gyere velünk jutalomhónapot tartani. Január a mi önkéntesen kikiáltott jutalomhónapunk. Már vége az ünnepeknek, most magunkra is juthat végre figyelem. Még nincs itt a tavasz, még nem indulunk el kifelé. Takaró, kakaó, anyukás bögre. Nem kell több.


Fotó: Pix&Art

Tags :