Ha még nem tudod, mi legyen a hétvégi program, hol töltsétek a gyereknapot, görgess végig ezt a listát. Szentendre, Klébi, Lupa és a Vasúttörténeti Park programjai a személyes kedvenceim között. Mind mozgamas, és van rá esély, hogy nemcsak a gyerekek, de a szülők is jól szórakozhatnak.

Szentendre:

Ha gyereknapi szabad téri programot keresel az Életerő Központ családi hétvégét szervez.
Lesznek játékos vetélkedők, krétarajz verseny, kincskeresés, tombola, felnőtteknek bor-és kávé kóstolás, még tánc is!

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „GYEREK ÉS CSALÁDI HÉTVÉGE 2021. május 29-30. 30. 10-18h ÉleterÅ‘ Központ Szentendre KALÁSZI ÚT 3. ARISTA PARK PROGRAMOK (FOLYAMATOSAN] játékos eladatok afenntarthatóság jegyében korosztály számára klasszikusk kincskeres tombola mindkét nap 16órakor) ÉLETERŐ KÖZPONT SZOLGÁLTATÁSOK MINDKÉT NAP: egyenesen Damniczki Cukrászdából Szentendre froccs szodo FIX PROGRAMOK szombat (2021.05.29 (2021. Nia tánc biztosítása (h kosarad innivalór gondoskodunk 2021.05.29.) 7h SuryaSoul Danceofsoma parkolás közótt (2021.05.30.) Center SuryaSoul -vasárnap ruhacsere Zero Waste ElÃzetes szükséges, gyere napot szabadtéren. ismegtartjuk rendezvényt, hiszen alternativank”

Budapest, Klebelsberg Kultúrkúria programjai

A programok ingyenesek, és szurkoljunk a jó időnek, mert a legjobb a szabadtéri rendezvény. De van esőterv is, részletek és bővebb információ a programokról a Klébi oldalán tudsz tájékozódni.

Milyen programok várnak?
– Ördögszántotta hegy – óriásbábos, gólyalábas előadás
– Torzonborz, a rabló – a Bóbita bábszínház előadása
– A Kolompos együttes mesejátéka
– Folyamatos játszóházak: Tekergőtér, Furfangos csodavilág játszóház, Vitéz László bábjátékautomata, Berebe játszóház Bringart pálya és Horgonyt fel! játéktér, kézműves műhely

ÖRDÖGSZÁNTOTTA HEGY – ÓRIÁSBÁBOS SZABADTÉRI ELŐADÁS

Lupa Beach

Habár nincs strandidő, de a Lupa-tónál már nagyon készülnek a gyereknapra. Június 1-ig a belépés is ingyenes, érdemes kilátogatni.
Kaland játszótér, kincskeresés, kézműves foglalkozások, vízi játékok, ugrálóvár, óriástrambulin és még sok minden más vár benneteket a hétvégén a Lupa-tó partján.

Vasúttörténeti Park

A mozdonyok és „igazi Thomasok” rajongóinak a Vasúttörténeti Park vasárnapi programját ajánljuk, 14 éves kor alatt ingyenes belépővel, egész napos programmal.


Photo by Sarah Pflug from Burst