Imádok pepecselni, rengeteg tojást és rengetegféleképpen festettem már, de ebben a videóban még én is találtam pár új ötletet! Egy-két új tojásfestő tipp talán még neked is jól jöhet.

A 25 ultra menő tojásfestő módszer

Nekem a 25 ötlet közül a mozaikos tetszik a legjobban, meg az alufóliás, meg a pukkanós nylonos, meg a… Találd meg te is a neked legmenőbbet! Ha a gyerekek segítenek, az nekik is szuper egy program, próbáld meg befogni őket.

+1 tojásfestő tipp: rajzolj a tojásra, mint az iskolai táblára!

Fekete tojás, amire krétával rajzolhatsz? Micsoda remek ötlet! Az a legjobb benne, hogyha változtatni akarsz a mintán, vagy az üzeneten, akkor csak letörlöd egy ronggyal és újrakezded.

Jó tudni, hogy táblafestéket már kreatív célokra is lehet kapni, nem csak óriási kiszerelésben. Sőt, már több színben is elérhető, így ha nem szereted a feketét, akkor találsz kedvedre való más színt is.

Persze, ha nincs időd táblafestéket szerezni, akkor megteszi a fekete ételfesték is, de arra inkább maradandó lakkfilccel kanyaríthatsz mintákat, betűket.

Jó festegetést és kellemes húsvéti ünnepeket!

Ha most mégsincs kedved pepecselni, akkor böngészd végig a Már megint a konyhában rovatunk húsvéti receptjeit, vagy nézd meg a húsvéti dekorációról készült inspirációs cikkeink egyikét: