Összegyűjtöttünk Nektek olyan ajándékokat, amik szívünknek kedvesek.
Válogassatok, és keressétek a kártyákon lévő szolgáltatókat.
Vagy küldjétek tovább a családnak, hogy mire vágytok idén anyák napjára.

Hogyan használd?

  • Töltsd le a kártyát, küldd tovább a családnak.
  • Nyomtatható, akár anyák napi képeslap is lehet belőle.
  • Ha másnak vennél, keresd a rajta lévő elérhetőséget.
  • Alább pedig linkeket is találsz, ahol utána tudsz olvasni az ajándékoknak.

ANYÁK NAPI AJÁNDÉKOK GYŰJTEMÉNYE

LÉLEKPERCEK MEDITÁCIÓS CSOPORT

Ha már nagyon szeretnél végre meditálni, de mindig 5 másodpercig sikerül, akkor válaszd az Amala Garden Lélekpercek tagságot negyedévre. Épp most fog kezdődni egy új 40 napos program, szóval tökéletes az időzítés. Az a tapasztalom, hogy napi 10 perc meditáció már csodákra képes, segíti, hogy ez a jó szokás beépüljön a mindennapokba.

DIETETIKAI TANÁCSADÁS

Ha egész nap csak kérdésekre válaszolsz, pedig Neked is lennének, például az étrenddel, életmóddal és táplálkozással kapcsolatban, akkor jó helyen vagy. Válaszd a Long~Life két alkalmas dietetikai tanácsadását.

ANYÁK NAPI ALKOTÓBOX

Szeretnél végre alkotni? Nyugalom, nem kell hozzá tehetség, a szándék és egy papír is elég. Akkor mindenképp az Anyák napi Alkotóboxot válaszd az Anyatérkép művészetterápiás műhelytől.

VERSESKÖTET A JÓKEDVÉRT

Már nem nagyon tudod humorosan felfogni az anyukalétet? Akkor ne keresgélj tovább, mert biztosan jókedvre derítenek Czecz Fruzsina versei. A Gyerekkel vagyok című verseskötetében 40 verset találsz, én gyorsterápiának használom, és mindig megnevettet.

LÉLEKEMELŐ EGYÉNI JÓGA

Ha lélekemelő egyéni női jógaórára vágysz, vár Móni és a Solan – A Csendes Tér. Ha kíváncsi vagy Móni hangjára, találsz egy relaxációt tőle az oldalon.

KRISTÁLY-KARKÖTŐ

Szeretnél egy egyedi kristálykarkötőt? Most még kedvezmény is van rá, anyák napjára kapjuk. Csodaszép, igényes, minőségi kristálykarkötőt kérj ajándékba a családtól. A SunSonSol-nál megvásárolhatók – készletről is választhatsz vagy személyre szabottat is.

KRÉTATÁBLÁK

Ha szeretnéd egyszerre lekötni a gyerekeket és magadnak is bátorító üzeneteket kitenni, vagy edzéstervet készíteni, ami mindig szem előtt van, válassz krétatáblákat a családi táblacsomagban A Táblástól. Kézműves termék, ami ökoszemlélettel készül, környezetbarát csomagolásban, egy igazán szép és hasznos ajándék.

CSALÁDI MINIFOTÓZÁS

Ha szereted a jól sikerült közös képeket és így szeretnéd megörökíteni ezt az időszakot, egy gyönyörű emlékre vágysz, válaszd az Anya és Mi családi minifotózást Dórinál.

MASSZÁZS

Ha már mindenhol fáj, de nem is tudod, milyen masszázs esne igazán jól, ayurvédikus, svéd vagy cellulitmasszázs, akkor, keresd a Deyurvédát. A széles kínálat mellé még anyák napi kedvezményt is kaptunk, csak jelezni kell, hogy MUM PARK olvasó vagy.

JÓGA & MASSZÁZS

A jóga és masszász között hezitálsz? Mi lenne, ha mindkettőt választanád? Anettnél mindkettőt kérheted, akár egymás után is. Ez egy igazán elegáns megoldás, és miért is ne, csak egyszer van anyák napja egy évben. Sajnos.

NATÚR-KOZMETIKUM, JÓGA, MEDITÁCIÓ

Ha szeretnél magad válogatni Ganga szolgáltatásai és termékei között, akkor ezt válaszd. Csakrameditáció, stresszoldó jóga, segítő beszélgetés és Dr Ganga kozmetikumok közül is válogathatsz.

A kártyák még egyszer, együtt, hogy tudd pörgetni, válogass bátran. Megérdemled!

Szeretettel,

♡ MUM PARK ♡

Kiemelt kép: Photo by Gabby K from Pexels