Nyári hygge-sorozatunk első részében a természetről volt szó, a második részben csak RÓLAD, a harmadikban pedig a finomságok élvezetével. Most, végül, pedig következzenek a hangulatos fények és a remek társaság!

Varázsolj este is hygge-hangulatot magad köré! Ehhez gyertyákra, mécsesekre, égősorokra, lampionokra és egy-két kiegészítőre lesz csak szükséged. Az eredmény gyönyörű lesz. Aztán jöhet a család és/vagy a barátok is.

Fénytől ragyogó terasz

Egészen más érzés ha kilépsz a teraszra és csodaszép fények ragyogják be azt. Elérheted ezt pár gyertyával, mécsessel is, de a színes, vagy meleg fehér fényű égősor is mutatós tud lenni.

A kis erkélyek is lehetnek varázslatosak

Az, hogy pici az erkély, még nem jelenti azt hogy ne lehessen belőle a különböző fényforrásokkal elbűvölő hangulatot teremteni.

Lógasd le a fáról!

Ha nincs teraszod, vagy inkább a kertben szeretnél csodás hangulatot teremteni, akkor lógasd le a fáról a fényeket. Használhatsz bármit, csak arra ügyelj, hogy ne gyújtsd fel a fát, ha mécsest lógatsz rá. Extra ötlet, ha nem csak úgy felaggatod a fényeket, hanem felszereled egy létrára, fakerékre stb., még sokkal menőbb lesz.

Ha nem tudod hova tenni

Ha nincs hova aggatnod a lámpákat, lampionokat, akkor is van megoldás. Kinyithatod például a napernyőt, vagy foghatsz két vagy több földdel teli kaspót, amibe beleszúrhatsz egy-egy vaskosabb faágat, vagy valamilyen botot és már aggathatod is fel az égősort. De kiviheted akár a létrát is a kertbe. Sőt a fáklyákat is csak a földbe kell beszúrni.

Mozi a szabadban

Plusz egy imádnivaló tippünk a mozi a szabadban. Feszíts ki valaki segítségével egy fehér vásznat, vagy lepedőt a ház, vagy a kerítés falára, szerezz egy projektort és máris indulhat a házi kertmozi! Óriási buli!

A legszebb fény is többet ér, ha meg tudod osztani valakivel/valakikkel

Ha sikerül igazi hygge-hangulatot teremtened a fényekkel, akkor a boldogság szigetén fogod találni magad. De ennél még sokkal többet is tehetsz a hygge-érzésért: Mikor töltöttél el egy kellemes estét csak kettesben a pároddal, vagy a jóbarátokkal, netán a családdal? Teremtsd meg a saját, boldog pillanataidat szeretteiddel, és legyél te a legboldogabb ember a világon!


Fotók: shophorne.com, shopterrain.com, followtheyellowbrickhome.com, marthastewart.com, lifebyleanna.com, notonthehighstreet.com, digsdigs.com, mydomaine.com, stylemepretty.com, hunker.com