Ha pár évvel ezelőtt lennénk, valószínűleg melegen, nyugodtan, felnőtt társaságban megivott kávét kívánnék. Háromszor.

Most ha kívánhatnék magamnak hármat, csendet, jógát és shiatsu kezelést kívánnék. Sokkal jobb fej vagyok, ha van időm egy kicsit feltöltődni, ha van idő magamra, ha hallom a gondolataimat, és ha tényleg tudok figyelni befelé. Meg ha egyedül vagyok a jógamatracon 5 percnél tovább, az is igazi ajándék. És hogy a shiatsu kezelés a szívügyem, a leghatékonyabb módszer, amit ismerek, arról már áradoztam korábban. Szóval így egyben. Kedves Dzsini, csendet kérek, jógát és shiatsu kezelést.

Ha hasonló vágyaid vannak, jó hírünk van, mert még van hely az Őrségi elvonulás november végi programjára. Gyorsan el kell dönteni, mert csak 12 hely van, és pikpak betelik, de most még, amikor ezeket a sorokat írom (október 21. délután), lehet jelentkezni.

A tábort Juhász Sarolta, Tarnai Marcsi és Balogh Ákos vezetik – ha már talákoztál velük, tudhatod, hogy a legjobb helyen leszel.

Részletek:


TISZTÍTÓ ÁRAMLÁSOK – Őszi jóga és shiatsu elvonulás az Őrségben

Az elvonulás időpontja: 2021. november 18-21.
Helyszín: Őrség, Kercaszomor
Bővebb infó: https://fb.me/e/1TyJDwRZ4
Jelentkezés: www.orsegjoga.hu/jelentkezes-elvonulas

„Novemberi elvonulásunk középpontjában a tisztító áramlások állnak.

? A jóga gyakorlásokon meditatív mozgások, ászanák és légzés segítségével ébresztjük föl azokat a fiziológiai, energetikai és mentális áramlásokat, melyek segítenek minket a belső akadályok, blokkoltságok leküzdésében, a feleslegestől való megszabadulásban.
? A shiatsu nagyszerűen működik stresszoldásra, kimerültségre, testi és lelki feszültségek csökkentésére. A kezelés lehetőséget ad arra, hogy újra kapcsolatba kerüljünk testünk jelzéseivel, visszataláljunk a középpontunkba, és új erőforrásokra leljünk. A módszer aktiválja a test öngyógyító folyamatait, és támogatja a regenerációt.
? A meditatívan áramló gyakorlások, a shiatsu masszázs, a támogató tisztító, pránajáma és meditációs gyakorlatok együttesen segíthetnek egy olyan belső megtapasztaláshoz, mely révén a gyakorlásokat eleinte jellemző kívülről befelé irányt megfordítva egyre inkább fordítva, belülről kifelé tudjál dolgozni, mindig az adott élethelyzetnek, állapotnak megfelelően.
? Az elvonulás magában foglal egy shiatsu kezelést is.
? Az étkezést is úgy alakítjuk, hogy leginkább támogassa ezt a fajta áramló megtisztulást, napi két fő étkezéssel és igény szerinti kiegészítő étkezésekkel.”

(Őrségi elvonulás – 2021. novemberi programjának oldaláról)

Az Őrségi elvonulás gyakorlóterme

Photo by olia danilevich from Pexels