Aki év végén született, tudja jól, hogy ez az időszak duplán a számvetésről, a visszatekintésről szól.

A MUM Park pontosan egy évvel ezelőtt született, ezért az évvégi visszatekintés az első évünk visszatekintése is.
A régi képek nézegetése egy bevett technika és a mi esetünkben az egész év visszapörgetése ér fel a varázsdoboz kinyitásával.

A MUM Park születése óta született. 576 bejegyzés került az oldalra 24 szerző tollából.
Voltak akik elmentek, jöttek, maradtak, visszajöttek, és akkor is kitartottak, amikor rezgett a léc.

Mi is a MUM Park?

Ez egy anyai összefogás. Egy békés asztalracsapás. Egy mentális kardcsörgetés. Ha tetszik, gyere velünk, olvass minket, iratkozz fel a hírlevélre, legyél a vendégszerzőnk, tartozz a szolgáltatóink közé.

Itt nincs verseny, itt célok vannak. Nincs mögöttes szándék, ami a szívünkön, a szánkon. Nincs háttérhatalom vagy hatalmas tőke mögöttünk. De nincs cenzúra sem, mi az anyákkal vagyunk. Ha esik, ha fúj, ha balról, jobbról, középről, mindegy is.

Rém büszke vagyok erre a csapatra, hogy egy egész éven át önkéntesen vitték a vállukon ezt az egészet.

Köszi, Csajok! Andi, Fruzsi, Blanka, Gyömbi, Márti, Enikő, Eszter, Móni, Móni, Móni, Nóra, Juci, Ági, Gyöngyvér, Orsi, Éva, Zsófi és Emese! Köszi, Judit! És köszi, srácok, Mián, Dávid, nélkületek még mindig a WP feliratot nézegetném a tárhelyen…

Na nézzük, mik születtek, legjobb, legkedvesebb, legolvasottabb íráasainkat tesszük újra terítékre. Örüljünk együtt ennek az esztendőnek, az elsőnek, a születésünk első évének! Íme a 2021-es BEST OF válogatásunk.

Boldog szülinapot, MUM Park!


Photo by juan mendez from Pexels