A havi témánk az Anyaság és annak sokszínűsége, így Gabriellával ezt a témakört boncolgatjuk. Két csodálatos Mandalát is hozott nekünk, az első az Életenergia, a második az Anyaság címet kapta. Fogadjátok szeretettel!

„Minden nőnek, amikor anyává válik, újabb szerepkört oszt az élet. Ahhoz, hogy minden helyzetben maximálisan benne tudjunk lenni, a legfontosabb, hogy Önmagunkban Önmagunkat megtaláljuk. Ha békében vagyunk a lelkünkkel, megteremtődik a harmónia. Törekedjünk elérni ezt az állapotot! Ennek a kulcsa Önmagunk elfogadása, s Önmagunk szeretete. Hiszen mindennek az alapja a szeretet, s ha ez az érzés megvan, akkor minden könnyűvé és egyszerűvé válik. Ha ,,belekóstolunk” ebbe az érzésbe, akkor érezhetjük azt a boldog szárnyalást, amit előidéz. Minden probléma, nehézség és megoldandó feladat kártyavárként omlik össze… Ilyenkor minden ember szeret a társaságunkban lenni, hisz érzik ezt a sugárzó boldogság energiát, és a megoldások könnyen érkeznek, legyen szó az élet bármely területéről.

Életenergia mandalák segítenek, hogy visszataláljunk önmagunkhoz, hogy két lábbal, stabilan álljunk a földön, az életben, s mindezt egy erős, felülről jövő energia támogatja és tartja egyensúlyban. A kép a tér energiáját rendezi, s feltölti a színek és a formák hatásával.

Születésünkkor egy kóddal érkezünk a földre, melyet nevünk és születési időnk alapján tudunk kiszámolni. Így fény derülhet arra, hogy mely életterületek működnek könnyedén, és melyek azok a hiányterületek, ahol sokkal nagyobb erőbefektetést kell tennünk a siker érdekében. Az emberek többsége az Önszeretet és Önelfogadás hiányával születik, így ezen a téren van szükség a megerősítésekre. A mandala színe, a piros is ezt erősíti.

Nappaliba, dolgozószobába, közösségi terekbe ajánlom, mert erős aktivizáló energiával rendelkezik. „

Mandala naptár

További infó az alkotó oldalán.

A Mandala naptár februári számát itt olvashatjátok.