Mi az anyákkal vagyunk.

Ismerd meg az alkotókat!

Érdekességek

teatr

TEATR – Színházzal egymásért – Trailer

A TEATR - Színházzal egymásért előadásait olyan iskoláknak ajánljuk, ahol nehézkes az ukrán kamaszok beilleszkedése. Az előadás mindenki - magyar diák, ukrán diák, tanár - szemszögét bemutatja, ettől különleges és előrevivő.
teatr
teatr

Mit takar a TEATR név?

Teátrum, theater, teatri, teater, teatteri, théâtre, teatro, театр. Bármelyik változatot is látjuk, halljuk, egyből tudjuk, hogy a színházról van szó. Ám projektünk TEATR elnevezésésnél másra is odafigyeltünk.

Teatr trailer

MUM PARK

ISKOLÁK, FIGYELEM!

teatr
teatr

Iskolák jelentkezését várjuk őszi előadásainkhoz! | Пропозиція про співпрацю

Felhívás – ukrán menekült gyerekeket befogadó gimnáziumok és általános iskolák felső tagozatai számára Nagy örömünkre a gyerekeknek szóló, a MUM Park Egyesület és a PTAH Theatre együttműködésében megvalósuló, TEATR – Színházzal Egymásért c. programunkat a United Way Magyarország Együtt Ukrajnáért c. pályázat keretében támogatja.  Így lehetőségünk nyílik az ukrán gyerekek integrálódását segítő színházi előadással és feldolgozó foglalkozással meglátogatni iskolákat. A program célja továbbá, hogy segítse a magyar és ukrán gyerekek kapcsolódását, egymás elfogadását. A programra olyan intézmények jelentkezését várjuk, ahol problémás az ukrán gyerekek beilleszkedése és ahol szívesen látnak alternatív pedagógiai módszerként színházi előadást és feldolgozó foglalkozást.  “Célunk az érzékenyítés, a kölcsönös megértés, elfogadás elősegítése. A jelenetek interaktívak és kétnyelvűek