Mi az anyákkal vagyunk.

hetek és jeles napok

csillagmandala
csillagmandala

Transzcendens szerelem

Napunk hétfőn hajnalban zodiákust vált, s a Skorpióból a Nyilas cikkelyébe érkezik. A lélek most az igazságot, a rendezőelveket keresi, tanulni, tanítani vágyik. A Tejúton járó Vénusz a transzcendens szerelemről üzen.
csillagmandala
csillagmandala

Kövesd a lélek igazságát!

Milyen jövőt akarunk? Valóban a szívünk vágya-e mindaz, ami felé tartunk? Mit van ideje levágni magunkról, hogy végre lelkünk igazságát kövessük? Teliholdas Csillagmandala novemberre.
csillagmandala
csillagmandala

Mérlegen

A Nap tovább halad a Skorpió zodiákusában, ami mély megélésekre, a látható mögötti láthatatlan, rejtett igazságok kutatására hív. Szombat délelőttig még a múlt igazságai mérettetnek meg, innentől fogva már a jövő kerül a Mérleg serpenyőjébe. Ideje átgondolni, honnan jöttünk, merre tartunk, s mely elveink bizonyultak valóban követendőnek.
csillagmandala
csillagmandala

Dimenzióváltós hétköznapok

Transzformáció, szintemelkedés ideje van! Mélyre merülünk, titkokat kutatunk, felfedezzük láthatatlan működtetőinket. Mindehhez angyali segítségre is számíthatunk.
csillagmandala
csillagmandala

A Bájital – Telihold, időkapu

Ezen a héten minden a teljes átfordulásról, az új jövő felé való elindulásról szól. Vagy még inkább, a jelen örömteli és bölcs tudatosságáról, az új utakra való elhívásról. Ja, és szerelem. De még hogy! Napunk szombatig még a Mérleg zodiákusában

csillagmandala
csillagmandala

Igaz Szerelem Napjai

A héten a szerelem erejével varázsolhatunk. Angyali dimenziókapu is nyílik, s alkalmunk van a sorsfeladat felvállalására.
csillagmandala
spirit

Kraftos Újhold

Újholdas energiák, szenvedély és titkok, gyógyító erőnk aktiválása - ezek várnak ránk a héten.
csillagmandala
spirit

Vegytiszta mágia

A Mágus óriási erőket mozgat, ha összpontosítása fejlett. Ezzel varázsolja át az életét. Napunk a Mérleg zodiákusban vándorol: harmóniateremtés, kapcsolataink megdolgozása zajlik. A hét nagy részében a Szűz csillagkép múltból ellépő lába alatt járva arra hívja fel a figyelmet, milyen

őszi nap-éj egyenlőség
csillagmandalaÉVKÖRspirit

Nap és éj összeér

Az őszi nap-éj egyenlőségről Különösen szent a mai nap: este, fél tíz környékén átfordulunk az őszbe. A Nap tovább halad éves útján, s immár a Szűzből a Mérlegbe lép a zodiákus körén. A zodiákus köre a mindennapok világa. A karma

- Ha még többet szeretnél tudni a témában -
- Ha még többet szeretnél tudni a témában -