Mi az anyákkal vagyunk.
2024. április
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Kövesd a Facebook oldalunkat!

Instagram posztjainkból

Could not connect to Instagram API server.

dátum

márc 19 2022
Expired!

időpont

10:00 am - 12:30 pm

Ahogy a testem zárul, úgy a karom tárul – A gyermekágy sajátosságai

Hangolódjunk és készüljünk együtt a szülést követő izgalmas és különleges időszakra!
Szeretettel hívunk benneteket erre az online ismertető alkalomra, ahol fókuszban a gyermekágyi időszak. A várandósok és édesapák mellett szól ez az esemény mindenkinek, aki hívást érez. Szeretettel várunk Titeket is nagyszülők, rokonok, barátok, hiszen Ti is aktív részesei lehettek ennek a különleges időszaknak. Még erősebb támaszaivá válhattok az édesanyának, ha ismeritek a sajátosságait annak a folyamatnak, amin éppen keresztülmegy.
Szót ejtünk a fizikai és lelki változásokról praktikus tippekkel kiegészítve. Megbeszéljük miért fontos ez az időszak, milyen hosszú távú hatásai lehetnek, attól függően hogyan éljük meg. Válaszolunk a bennetek felmerülő kérdésekre. Az eseményt megelőző napon, a csatlakozási linket tartalmazó e-mailben küldünk egy pdf dokumentumot a főbb témákkal, amibe akár jegyzetelni is lehet.
Néhány téma, amit kibontunk majd:
– aranyóra, kórházi napok
– hormonális változások
– fizikai, lelki változások
– regeneráció
– szoptatás
– párkapcsolati változás, intimitás
– komatál
– segítők szerepe
Rólunk:
Gulyás Gyöngyvér, postpartum dúla, a Slow Gyermekágy megálmodója. Hiszek abban, hogy a születést követő időszak legalább annyira meghatározó az anya, a baba és a család életében, mint maga a világrajövetel. Arra biztatom az édesanyákat, hogy a gyermekágy idejére lassuljanak le, szervezzenek maguk köré segítő hálót, adják meg az időt a testüknek és a lelküknek is, hogy utána minden értelemben megerősödve vághassanak neki az előttük izgalmas álló útnak,amit úgy hívunk, Anyaság.
Muhi-Filó Nóra szüléskísérő és gyermekágyas dúla, gyermekágyas segítő, önkéntes szoptatástámogató. Valódi hivatásomnak érzem a nők, elsősorban az édesanyák támogatását. Úgy érzem a saját Utam, anyává érésem avatott be erre a számomra nemes feladatra. Hiszem, ha változást akarunk a világban/saját világunkban, akkor önmagunkban, otthonunkban és a szülés-születés körül érdemes kezdenünk.
Tematika:
10:00-10:20 Rövid bemutatkozás
10:20-12:00 Átbeszéljük a gyermekágyas időszak sajátosságait, változásait, jelentőségét, megbeszéljük ki a gyermekágyas dúla és gyermekágyas segítő
12:00-12:30 Kötetlen beszélgetés, feltehetitek a kérdéseiteket, megoszthatjátok érzéseiteket és az esetleges bizonytalanságokat
Helyszín: Google Meet felülete, a csatlakozási linket az eseményt megelőző napon küldjük e-mailben
Részvételi díj: 9000/regisztráció, akárhányan is ültök le egy gép elé. Bíztatunk Benneteket, hogy gyertek párban, vagy akár hozzátok el a leendő nagyit, barátnőt, bárkit, akinek a segítségére számítotok majd ebben az egyszerre kihívásos és gyönyörű időszakban. Ha ők is mélyebb megértést szerezhetnek arról, milyen folyamatok zajlanak le ilyenkor, mire van szüksége a születő új családnak, akkor a lehető legjobb támaszaitok lesznek és a segítségkérés is könnyebben megy majd.
Továbbá a résztvevők június 30-ig 15% kedvezménnyel vehetik igénybe a NőTámasz és a Slow Gyermekágy szolgáltatásait.
Jelentkezni az alábbi Google űrlapon lehetséges, ahol előre is fel tudjátok tenni a kérdéseiteket, amiket meg is válaszolunk majd az esemény során. A regisztráció az utalás beérkezésével válik véglegessé.
Az utalásokat az alábbi számlaszámra várjuk:
11773449-01372645-00000000
OTP Bank
Muhi-Filó Nóra (számlatulajdonos)
Tags: