Mi az anyákkal vagyunk.
2024. április
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Kövesd a Facebook oldalunkat!

Instagram posztjainkból

Could not connect to Instagram API server.

dátum

jún 10 - 12 2022
Expired!

időpont

2:00 pm - 1:00 pm

Résztvételi díj

59,000.00

DAYFLY NŐI ElVONULÁS – Háromnapos hétvége Édesanyáknak

Miben segíthet az elvonulás?

  • Tisztábban lásd mikre vágysz, mi ad erőt neked.
  • Merj önmagad lenni a hétköznapokban.
  • Tanulhass másoktól, láss élő, emberi példákat, hallj hasonló történeteket, amik megerősítenek, hogy nem vagy egyedül a nehézségeiddel
  • Megtaláld a szerepeidben az összhangot és az igényeidet ki is tudd fejezni a szeretteidnek.
  • Egy biztos alapon állj bizonytalanul. Ahol elbírod a kérdéseket és külső körülményeket, mert az életed fő mozgatórugóit ismered és irányítod.
  • A gyermekeddel tudj kapcsolódni, játszani.

 

Most a fókusz az aktív pihenésé, a belső hangé, az alkotásé lesz. Nem KELL majd semmin sem “dolgoznod”. Csak velünk lenni és PIHENNI. Gyermeked nélkül leszel ezidő alatt, hogy önmagadra figyelhess.

Az elvonulást tartják:
Dayfly Kriszti, felnőttképző, nemzetközileg elismert megoldásfókuszú coach
Csóka Eszter, közösség- és szervezetfejlesztő tréner, játék- és bábkészítő, drámapedagógus

Helyszín: Kunbábony

Részvételi díj: 59.000Ft (A részvételi díj tartalmazza a szállást, a 4 szakmai programot és eszközöket, anyagköltségeket a foglalkozásokon. A helyszínen igény esetén tudsz rendelni reggelit, ebédet, vacsorát, vidéki friss ételekből választhat kedvező áron. A csoporttagok lejutása telekocsival, ha valaki vasúton érkezik elmegyünk érte.)

Jelentkezési határidő: amíg van szabad hely, az előleg befizetésével érvényes, amely 23.600 Ft (40%, amelyet akkor tudunk visszafizetni, ha állami szinten zárják le a szállás helyeket vagy a szálláshellyel történik vis major helyzet)

A részvételi díj tartalmazza a szállást, szakmai programokat és eszközöket, anyagköltségeket a foglalkozásokon. Igény esetén rendelünk ebédet szombatra (ezt az ár nem tartalmazza).
Amit nem tartalmaz: az oda- és visszautazás költségét, étkezést, masszázst.

„A Dayfly elvonulás egy kis sziget, ahová az édesanyák elvihetik a fájdalommal, szorongással és nehézséggel teli bezárt belső dobozukat, amiket addig jó mélyre rejtünk. Ott aztán a többi édesanya és Kriszti segítségével bátran át tudjuk nézni a dobozukat, egy biztonságos és empatizáló környezetben nézhetünk szembe igazi önmagunkkal. A tábor mottójaként a “Nem vagy egyedül!”, vagy “Egy vagy közülünk, mi segítünk neked!” bátorító üzenet is megállná a helyét, hiszen innét erővel, hittel, önmagunkba vetett bizalommal, igazán megerősödve távozhatunk. Hazavisszük még az anya-táborban eltöltött napok során zajló coaching, játék-készítés, pihenés és nevetés élményeit és érzéseit. Bátran ajánlom ezt a 3 napot minden Édesanyának, akik egy pillanatnyi szünetre és egy nagy feltöltődésre vágynak.” Ildi

 

További információt itt találsz.

 

Programterv

New Day